37.9k
Home  »  Instruire   »   Seminar cu privire la protecția datelor cu caracter personal

Seminar cu privire la protecția datelor cu caracter personal

17.10.2019

SSM Expert

În conformitate cu art.91-94 din Codul Muncii, angajatorul este obligat să respecte cerințele de protecție ale datelor personale ale salariaților.

De asemenea conform  H.G. 1123 din 14.12.2010, deținătorii de date cu caracter personal sunt obligați să respecte careva cerințe cu privire la colectarea, stocarea, prelucrarea și păstrarea acestora iar personalul care asigură exploatarea sistemelor informaţionale de date cu caracter personal trece, minimum o dată în an, instruirea referitor la responsabilităţile şi obligaţiile în cazul executării acţiunilor de gestionare şi reacţionare la incidentele de securitate.

Astfel, invităm toți angajatorii și reprezentanții angajatorilor (contabili, juriști, manageri resurse umane etc.) la un curs de instruire cu privire la protecția  datelor cu caracter personal.

Prețul cursului - 650 lei / pers.
Durata cursului - 09.00 -14.00.
Data desfășurării seminarului:  23.10.2019 - l. română
Formator - dl Bozianu Sergiu - expert în domeniu datelor cu caracter personal
Locația:  mun. Chișinău, str. V. Alecsandri 84, et.2

Pentru înscrierea la curs rugăm să completați ancheta și să achitați contul de plată pînă la data petrecerii cursului.

Menționăm  că conform art. 741 din Codul Contravențional - nerespectarea cerinţelor faţă de asigurarea securităţii datelor cu caracter personal la prelucrarea lor în cadrul sistemelor informaţionale de date cu caracter personal se sancţionează cu amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 90 la 180 de unităţi convenţionale aplicată persoanei cu funcţie de răspundere, cu amendă de la 120 la 300 de unităţi convenţionale aplicată persoanei juridice cu sau fără privarea, în toate cazurile, de dreptul de a desfăşura o anumită activitate pe un termen de la 3 luni la un an.

Date de contact:
Ion Darii
Tel. 068118455; 068061330;
Web. ssmexpert.md

P.S.  Pentru a fi mereu la curent cu modificarile in Legislatia Muncii, si seminarele petrecute privind securitatea muncii, legislatia muncii, datele cu caracter personal si acordarea primului ajutor - urmariti-ne pe pagina de facebook:   www.facebook.com/ssmexpert/ 

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...