Home  »  Termene și condiții pentru Acces General

Termene și condiții pentru Acces General

1.     Prin înregistrarea la serviciul respectiv dvs. primiți acces general la diferite informații și materiale pregătite și publicate de colectivul website-ului www.contabilsef.md. Materialele pot fi publicate în limba originalului (limba română sau limba rusă). Totodată, abonarea implică acceptul dumneavoastră implicit al Termenelor și condițiilor și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

2.     În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului, www.contabilsef.md  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui serviciu, precum și Termenele și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabila. De aceea, vă rugăm sa vizitați periodic această secțiune, pentru a verifica termenele și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

3.     Termenul abonamentului este nelimitat.

4.     Fiecare utilizator implicit primește acces la acest serviciu numai de la 3 IP adrese.  În cazul în care numărul IP adreselor de la care a fost efectuată conectarea la serviciul nostru va fi depășit, atunci, din motive de securitate, administratorul paginii își rezervă dreptul de a bloca utilizarea serviciului de către abonat. În situațiile în care aveți dificultăți cu conectarea la serviciu sau ați pierdut parola de acces, vă rugăm să ne contactați la e-mail office@contabilsef.md sau la număr de telefon 022 22-49-37022 22-49-37.

5.     Toate drepturile de autor aparțin SRL „Totul pentru contabil”. Toate informaţiile publicate în cadrul acestui abonament  sunt protejate de către dispoziţiile legale din Legea nr. 139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

6.     Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului prezentului serviciu, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

7.     Daca utilizați pagina electronică, sunteți responsabil de asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe pagină cu contul si parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, vă angajați să ne contactați imediat la adresa de e-mail office@contabilsef.md sau la numărul de telefon 022 22-49-37022 22-49-37 pentru a solicita blocarea accesului la cont și generarea unui nou set cât mai rapid posibil.

8.     Evident, SRL „Totul pentru contabil” face tot posibilul, dar nu-și asumă răspunderea, că informațiile publicate în cadrul acestui abonament să satisfacă deplin cerințele si așteptările Dumneavoastră. De regulă, în cursul elaborării conținutului  abonamentului,  SRL „Totul pentru contabil” procedează întotdeauna cu atenția necesară, dar se poate întâmpla ca informațiile publicate sa fie inexacte, inoportune, să conțină erori sau omisiuni. Utilizatorii abonamentului iau cunoștință de faptul că este necesară verificarea detaliată ale informațiilor înainte de utilizarea acestora. Responsabilitatea pentru eventualele daune cauzate de utilizarea informațiilor neverificate îi revine exclusiv utilizatorului. SRL „Totul pentru contabil” nu poate fi tras la răspundere din cauza utilizării informațiilor din cadrul abonamentului sau pentru daunele directe sau indirecte cauzate de lipsa de informații. SRL „Totul pentru contabil” exclude propria răspundere pentru orice daună cauzata de utilizarea informațiilor obținute în baza abonamentului.

9.     Acest serviciu furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse.

10.  SRL „Totul pentru contabil” nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anumit scop a informaţiilor oferite în cadrul acestui abonament.

11.  SRL „Totul pentru contabil” nu poartă răspundere pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de abonament  şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut.

12.  Utilizatorul serviciilor de abonare la Acces General este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă SRL „Totul pentru contabil” în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate în cadrul acestui abonament.

13.  SRL „Totul pentru contabil” nu este responsabil în faţa utilizatorilor şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate în cadrul acestui abonament.

14.   SRL „Totul pentru contabil”  nu poartă răspundere pentru profitul ratat, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.

15.  Conform prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal,   SRL „Totul pentru contabil” are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

16.  Răspunderea totală a SRL „Totul pentru contabil” pentru orice reclamaţii în baza prezentelor Termene și condiții, inclusiv pentru toate garanţiile implicite, se limitează la suma achitată de utilizator pentru serviciul consumat.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...