37.9k
Home  »  Revista electronica "Contabilsef.md"   »   Revista electronică „Contabilsef.md”

Revista electronică „Contabilsef.md”

Descrierea serviciului

Prin abonarea la acest serviciu primiți acces la Revista electronică „Contabilsef.md". În revista electronică vor fi publicate articole din domeniile cu care are tangență munca unui contabil (standarde profesionale de contabilitate, audit, legislația fiscală, legislația muncii etc), întrebări-răspunsuri, tabele comparative, precum și alte informații utile, care vor facilita înțelegerea și studierea Standardelor Naționale de Contabilitate (SNC) și aplicarea acestora în practică, aplicarea corectă a legislației fiscale, legislației muncii și nu numai. În publicațiile revistei vor fi abordate problemele profesionale cu care se confruntă contabilii și căile de soluționare, vor fi prezentate exemple practice de contabilizare a faptelor economice, vor fi evidențiate unele particularități noi ale SNC, vor fi dezvăluite procedee de contabilizare a faptelor economice din diferite domenii ale economiei: comerț, alimentație publică, construcții, producere, servicii.În același timp, o să vă prezentăm comentariile specialiștilor privind aplicarea în practică a fiecărui SNC, și, nu în ultimul rând, se va atrage o atenție deosebită aspectelor fiscale ce rezultă din aplicarea lor. Materiale publicate în revistă vor fi pregătite de diferiți autori, în mare parte contabili practicieni, cu o experiență profesională bogată, inclusiv în implementarea  SNC. Publicațiile în revistă vor apărea cu regularitate și în măsură ca să asigure o înțelegere bună și să va ajute în implementarea în practică a SNC, rezolvarea problemelor fiscale. Aceste materiale vor fi plasate în categoriile deja existente pe pagina noastră: Noutăți contabilsef.md, Articole, Întrebări-răspunsuri, Informații utile.

Prețul abonamentului 600 lei, fără TVA pentru un an calendaristic din data achitării. Contul de plată pentru Revista Contabilsef.md îl găsiți accesând aici. Nu uitați să îndicați ID personal în ordinul de plată.

Modalitatea de abonare la serviciu

Pentru a vă abona la acest serviciu vă rugăm să vă autentificați pe pagina contabilsef.md. În cazul în care nu sunteți  înregistrați ca utilizator, efectuați procedura de înregistrare. După înregistrare, veți primi un mesaj de activare a utilizatorului pe e-mail-ul indicat la înregistrare. După autentificare, în cabinetul personal alegeți serviciul „Revista electronică Contabilsef.md” și abonați-vă la serviciul dorit. După abonarea la serviciu veți primi contul de plată.  La efectuarea plății, vă rugăm să indicați ID-ul personal din meniul utilizatorului sau din contul de plată.  Odată cu primirea plății pentru abonament (prin transfer bancar sau prin numerar), va fi activat serviciul ales și veți primi o scrisoare de înștiințare pe e-mail. Pentru orice întrebări sau detalii puteți să ne contactați la e-mailul office@contabilsef.md sau la numărul de telefon 022 22-49-37.

Totodată, înainte de a vă înregistra, vă îndemnăm să faceți cunoștință cu termenele și condițiile acestui serviciu.

Înregistrare

Restabilire

Se încarcă...