Nu au fost gasit nimic!

Consultații online

În activitatea zi cu zi pot apărea diferite întrebări sau probleme dificile pentru care nu aveți soluții certe sau aveți dubii la aplicarea prevederilor legale. Găsirea soluțiilor potrivite pot consuma mult timp din programul de activitate al dvs.  

Prin accesarea acestui serviciu, aveți posibilitatea să primiți răspunsuri calificate la întrebările Dvs. din domeniu contabilității și fiscalității de la specialiști cu experiență practică bogată.

Întrebările Dvs. puteți trimite pe posta electronică destinată pentru acest serviciu consultant@contabilsef.md sau să le plasați în cabinetul personal în meniul Întrebări-răspunsuri. 

Specialiștii paginii vor prelua întrebările și vor pregăti răspunsurile într-un interval de timp rezonabil (de regulă, până la 5 zile lucrătoare, în dependență de complexitatea întrebării) și le vor expedia la adresa de e-mail indicată la înregistrare și vor plasa în cabinetul dvs. personal. 

La efectuarea plății, vă rugăm să indicați ID-ul personal din cabinetul personal sau din contul de plată. După achitarea abonamentului, va fi activat serviciul ales și veți primi o scrisoare de înștiințare pe e-mail.

Odată cu plata efectuată trimiteți întrebările Dvs. pe poșta electronică consultant@contabilsef.md, după care specialiștii noștri vor pregăti răspunsurile și le vor remite prin poșta electronică indicată la înregistrare

Pentru orice întrebări sau detalii puteți să ne contactați la e-mailul office@contabilsef.md sau la numărul de telefon 022 22-49-37.