Nu au fost gasit nimic!

1
Despre Noi
2
Autori
3
Vrei să devii autor?
Despre noi

Stimaţi cititori!

Bine aţi venit pe pagina Web CONTABILSEF.MD - pagină pentru toţi cei ce se consideră contabili sau sunt interesaţi de problemele de contabilitate. Pagina CONTABILSEF.MD a fost concepută, în primul rând, din dragostea noastră faţă de profesia de contabil. Profesie de care ne-am legat destinul şi despre care suntem gata să vorbim ore în şir şi să nu ne plictisim.

Trăim într-o perioadă a globalizării mondiale, a unor schimbări radicale în societate, economie, gândire etc. Toate aceste evenimente se răsfrâng şi asupra profesiei noastre - de contabil. Din una monotonă şi neprestigioasă, profesia de contabil s-a transformat în una creatoare, în mare măsură bazată pe cunoştinţe profunde şi raţionament profesional.Pagina CONTABILSEF.MD şi-apus scopul să vină în ajutorul contabilului în munca lui plină de greutăţi şi responsabilităţi. CONTABILSEF.MD este îndreptată în primul rând către cei ce se consideră contabili şi auditori financiari. Contabilul este specialistul care efectuează lucrările curente de contabilitate, înregistrează operaţiunile economice în conturile contabile. Auditorul financiar preia rezultatul muncii contabilului - rapoartele financiare - le analizează,verifică şi exprimă o opinie privind gradul lor de credibilitate. Sperăm ca pagina să fie interesantă şi binevenită şi pentru manageri de întreprinderi,jurişti, studenţi ai facultăţilor cu profil economic şi pentru cei ce doresc să cunoască mai multe despre această profesie.

Autori

author-card-image-0
Manolachi Daniela
contabil
author-card-image-1
Mursa Liuba
Specialist Resurse Umane
author-card-image-2
Rabovila Irina
Contabil
author-card-image-3
Grinic Tatiana
Contabil
author-card-image-4
Butescu Ana
author-card-image-5
Negara Ghenadie
Auditor
author-card-image-6
Ciobanu Veaceslav
Auditor
author-card-image-7
Știrbu Adrian
Contabil
Vrei sa devii autor

V-ați gândit că profesia dvs. în afară de salariu vă poate aduce și alte venituri suplimentare?! Echipa noastră vă poate acorda o astfel de oportunitate. Dacă v-ați ciocnit în practica dvs. cu cazuri interesante, sau aveți o părere personală asupra unor prevederi legale, sau ați elaborat o soluție practică privind o problemă din domeniu contabilității sau fiscalității, puteți să împărtășiți toate acestea prin scrierea unor articole pentru Revista electronică Contabilsef.md. Iar noi vă remunerăm pentru fiecare material publicat.

Din experiența noastră cunoaștem că nu este un proces ușor, de aceea vă asigurăm că Echipa Contabilsef.md vă va acorda tot sprijinul și suportul necesar în scrierea acestor materiale. Respectiv, dacă doriți să vă alăturați colectivului nostru de autori, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 060 34 77 00 sau să ne trimite-ți materialele dvs. pe adresa office@contabilsef.md

About author image
Fiind autorul articolelor de specialitate:
  • Veți deveni cunoscut în domeniul dvs. de activitate;
  • Vă veți dezvolta pe plan profesional;
  • Veți fi apreciat ca un specialist valoros;
  • Materialele pe temele: fiscalitate, contabilitate, resurse umane, asigurări sociale și medicale, management financiar, audit și control intern au fost și sunt foarte solicitate în activitatea de zi cu zi a unui contabil;
  • Veți ajuta cititorii care s-au ciocnit în practică cu situații similare descrise de dvs.;
  • Veți fi remunerat pentru munca depusă.