37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ministerul Finanțelor vă invită să participați la Chestionarul pentru îmbunătățirea transparenței bugetare și a educației financiare

Ministerul Finanțelor vă invită să participați la Chestionarul pentru îmbunătățirea transparenței bugetare și a educației financiare

22.04.202485 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Finanțelor a lansat un chestionar dedicat procesului de îmbunătățire a transparenței bugetare și a educației financiare. În acest sens, autoritatea invită toate persoanele interesate să împărtășească opiniile și sugestiile, care vor contribui la înțelegerea mai bună a nevoilor și preocupărilor cetățenilor în ceea ce privește gestionarea bugetului național și desfășurarea activității educaționale mai eficiente în domeniul finanțelor publice.

Chestionarul este accesibil aici.

Acesta poate fi completat până la data de 3 mai 2024. Autoritatea încurajează participare și exprimarea părerilor pentru a contribui la crearea unui sistem al finanțelor publice mai deschis și mai accesibil.

Chestionarul este realizat utilizând informațiile publice ale OECD (Organizația Economică pentru Cooperare și Dezvoltare), Fondului Monetar Internațional, PEFA, Banca Mondială, Global Initiative of Fiscal Transparency și alte surse relevante, cu suportul The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ Moldova) în cadrul proiectului "Attractive and Efficient Public Administration".

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...