37.9k
Home  »  Instruire   »   Seminar ONLINE ,,Contabilitatea și impozitarea persoanelor ce practică activitatea profesională în domeniul juridic. Declarația DAJ17’’

Seminar ONLINE ,,Contabilitatea și impozitarea persoanelor ce practică activitatea profesională în domeniul juridic. Declarația DAJ17’’

23.02.2023

Klubafaceri

Scopul seminarului constă în instruirea specialiștilor (Notar, Executor judecătoresc, Cabinetul avocatului,  Avocat din cadrul Biroului de avocați, Avocat-stagiar, Administratori autorizat, Mediator, Experţi judiciar) în ceea ce privește cunoașterea şi utilizarea sistemului informational economic în activitatea sa, ca bază managerială pentru luarea deciziilor, cu referire specială la elementele patrimoniale şi de gestionare a corectă a contabilităţii.

Tematica:

  1. Aspecte fiscale cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele care desfăşoară activitate profesională în sectorul justiţiei – declarația DAJ 17.
  2. Contabilitatea veniturilor și cheltuielilor. Ajustarea anexa 1D DAJ 17.
  3. Contabilitatea activelor imobilizate, locațiune, amortizarea în scop fiscal.
  4. Aspecte fiscale privind donațiile și donațiile în scopuri filantropice.
  5. Alte dări de seamă ce trebuie sa fie prezentate de către persoanele fizice şi juridice ce practică activitatea profesională în sectorul justiţiei.

Seminarul se bazează pe studii de caz şi aplicaţii practice pentru formarea deprinderilor, aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor.

Tarif participare seminar:
900 lei până la data de 07.03.2023.
1100 lei din data de 08.03.2023.

Preţul include materialul informativ. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă inclusiv până la data de 13.03.2023. Mai multă informație pe email sau telefon.

Coordonatele seminarului:
Data: 14.03.2023, (09:00 – 13:00)
Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veti primi adresa ZOOM online, materiale de lucru)
Durata: 4 ore astronomice
Limba: română
Tipul instruirii: Informativ practic
Traineri: Expert judiciar în domeniul economico-financiar / Contabil şef

Contacte:
Marca Klubafaceri SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com/
Email: klubafaceri@gmail.com
Facebook: Marca Klubafaceri

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...