37.9k
Home  »  Vrei să devii autor?   »   Vrei să devii autor?

Vrei să devii autor?

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Vrei-sa-devii-autor-4-3-1024x576.jpgV-ați gândit că profesia dvs. în afară de salariu vă poate aduce și alte venituri suplimentare?! Echipa noastră vă poate acorda o astfel de oportunitate. Dacă v-ați ciocnit în practica dvs. cu cazuri interesante, sau aveți o părere personală asupra unor prevederi legale, sau ați elaborat o soluție practică privind o problemă din domeniu contabilității sau fiscalității, puteți să împărtășiți toate acestea prin scrierea unor articole pentru Revista electronică Contabilsef.md. Iar noi vă remunerăm pentru fiecare material publicat.

Din experiența noastră cunoaștem că nu este un proces ușor, de aceea vă asigurăm că Echipa Contabilsef.md vă va acorda tot sprijinul și suportul necesar în scrierea acestor materiale.

Respectiv, dacă doriți să vă alăturați colectivului nostru de autori, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 060 34 77 00 sau să ne trimite-ți materialele dvs. pe adresa office@contabilsef.md.

Fiind autorul articolelor de specialitate:

  • Veți deveni cunoscut în domeniul dvs. de activitate;
  • Vă veți dezvolta pe plan profesional;
  • Veți fi apreciat ca un specialist valoros;
  • Materialele pe temele: fiscalitate, contabilitate, resurse umane, asigurări sociale și medicale, management financiar, audit și control intern au fost și sunt foarte solicitate în activitatea de zi cu zi a unui contabil;
  • Veți ajuta cititorii care s-au ciocnit în practică cu situații similare descrise de dvs.;
  • Veți fi remunerat pentru munca depusă.

Echipa Contabilsef.md

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...