37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Managementul timpului şi calitatea vieţii cu Gallus Tannheimer şi Igor Prisac

Managementul timpului şi calitatea vieţii cu Gallus Tannheimer şi Igor Prisac

17.02.2016908 views Advanced Consulting
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Timpul este o resursă fundamentală, iar de gestionarea acesteia depinde în mare măsură rezultatele personale sau ale carierei. Este cunoscut faptul că oamenii de succes folosesc timpul într-un mod eficace.

Această artă mai este denumită și managementul vieții, iar cei care sunt buni în acest domeniu stabilesc obiective și le valorizează, precum și fac lucrurile la timp, au mai multe rezultate și mai puțin stres.

Efectele acestei performanțe se observă nu doar în companiile notorii, dar și la culturile sau națiunile care își planifică și organizează timpul. Printre cele mai cunoscute ţării în care timpul este administrat eficient se numără SUA, Marea Britanie, Germania, Elveția ş.a. De exemplu, Elveția este cea mai cunoscută pentru circulația transportului public exact la timp și pentru punctualitate, iar calitatea vieții în această țară este printre cele mai înaltă din lume.

Abilitățile de gestionare a timpului pot fi învățate, iar cu această ocazie compania Advanced Consulting organizează un training elvețian cu tema Managementul Timpului și Calitatea Vieții cu Gallus Tannheimer și Igor Prisac.

Pentru mai multe detalii faceți click aici sau puteți contacta organizatorii evenimentului: info@aconsulting.md; 22 541030, 068213355, 069460334.

Înregistrează-te

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...