37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Vizită de lucru a conducerii Agenției Fiscale Suedeze la Serviciul Fiscal de Stat

Vizită de lucru a conducerii Agenției Fiscale Suedeze la Serviciul Fiscal de Stat

05.12.2018893 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Vineri, 30 noiembrie 2018, s-a aflat într-o vizită de lucru la Serviciul Fiscal de Stat directorul adjunct general al Agenției Fiscale Suedeze, dl Fredrik Rosengren.

Vizita s-a desfășurat în conformitate cu Proiectul de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză pentru perioada anilor 2018-2021, proiect finanțat de Suedia.

Pe parcursul aflării sale la Chișinău, oficialul a avut întrevederi cu directorul și directorul adjunct al Serviciului Fiscal de Stat și a vizitat oficiul regional de administrare fiscală al Serviciului Fiscal de Stat.

Totodată, pe parcursul vizitei a fost împărtășită experiența Serviciului Fiscal de Stat aferentă reorganizării autorității fiscale naționale.

Notă: Proiectul de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză pentru perioada 2018-2021 a demarat ca urmare a implementării cu succes a proiectulului de cooperare cu Agenția Fiscală Suedeză în perioada 2013-2016. Obiectivele Proiectului de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză sunt de a dezvolta capacitățile de management al resurselor umane, consolidarea capacităților în ceea ce privește schimbul internațional de informații și îmbunătățirea gestionării arieratelor fiscale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...