37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Venituri de peste 29 milioane, declarate de persoanele fizice care au primit mijloace bănești prin serviciile poștale

Venituri de peste 29 milioane, declarate de persoanele fizice care au primit mijloace bănești prin serviciile poștale

17.11.202378 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat utilizează mai multe surse de informații, inclusiv surse indirecte pentru a determina venitul impozabil al contribuabililor.

În acest context, SFS a examinat informația raportată de către furnizorii de servicii poștale referitor la persoanele fizice care, în perioada anului 2022, au primit mijloace bănești prin intermediul acestora.

Menționăm că, măsurile aplicate față de contribuabilii identificați sunt parte a programului de conformare benevolă.Urmare a aplicării acțiunilor de conformare față de persoanele fizice, care au beneficiat de serviciile menționate supra, au fost declarate venituri în valoare de 29,3 milioane lei de către 179 de contribuabili și calculat impozit pe venit în sumă de 2,6 milioane lei. Mijloacele bănești provin din activități de prestare a serviciilor și comercializare de bunuri.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă contribuabilii să respecte cerințele cadrului legal-normativ național și să se conformeze voluntar prevederilor legislației.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...