37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   UE lansează cea de-a doua ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic

UE lansează cea de-a doua ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic

09.04.2020252 views MADRM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Premiul pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic face parte din „Săptămâna Energiei Durabile 2020” organizată de Uniunea Europeană și oferă recunoaștere proiectelor sprijinite de UE care promovează eficiența energetică și folosirea energiei regenerabile, și care ajută direct cetățenii și comunitățile să economisească energia sau să folosească surse de energie regenerabilă.

Competiția este deschisă până pe 17 aprilie 2020, la miezul nopții (ora de Bruxelles), deopotrivă pentru cetățeni și companii, instituții guvernamentale și autorități locale, ONG-uri și organizații de tineret din una sau mai multe țări ale Parteneriatului Estic. Condiția principală este ca proiectul participant să fi beneficiat de sprijinul UE fie direct, fie indirect, printr-o organizație parteneră.

Solicitările de participare trebuie depuse în format electronic, prin completarea unui formular online disponibil în engleză și rusă. Vor fi desemnați șase finaliști care vor fi invitați la Bruxelles pentru a participa la „Săptămâna Energiei Durabile”, în perioada 22-26 iunie 2020. Câștigătorul va fi anunțat pe 23 iunie, în cadrul unei ceremonii speciale. Mai multe informații puteți găsi la: www.eapenergyawards.eu.

Notă: Schimbarea climatică, generată de încălzirea globală, este o provocare pe termen lung pentru umanitate, iar Uniunea Europeană caută soluții prin care să asigure un viitor mai bun și mai sănătos pentru întreaga planetă. Utilizarea eficientă a energiei, creșterea ponderii energiei durabile și regenerabile fac parte din această abordare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...