37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Topul celor mai bine plătite locuri de muncă de la începutul anului

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă de la începutul anului

19.01.2021214 views ANOFM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 ianuarie 2021, conform declarațiilor agenților economici.
 
Cel mai plătit loc de muncă vacant (25-27 mii lei) declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania Go&Create SRL care își desfășoara activitatea în orașul Chișinău. Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.
 
Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care produce confecții textile. Pentru acest inginer salariul varianză între 10-20 mii lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.
 
Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.
Alt loc de muncă bine plătit este pentru un specialist cu experiență în asamblarea și montarea geamurilor termopan. Locul de muncă este în orașul Chișinău și se oferă max. 15 mii lei.
12 mii lei vor fi oferiți pentru un tipăritor tipar plat, un manager în domeniul marketingului, un medic stomatolog și un electromontor. Toate locurile de muncă vacante e necesar să fie ocupate de persoane cu experiență în domeniu.
11 mii lei vor fi sursă de venit pentru șeful secției marketing și vînzări din cadrul Combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”.
La mare căutare și în această lună sunt medicii, managerii, contabilii, tehnologii, electromontorii, sudorii, cusătorii cărora li se oferă un salariu de maxim 10 mii lei.
Salarii de 7-9 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: conductori, bucătari, tehnologi, vînzători, muncitori, etc.
 
Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.         

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...