37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante la data de 15 septembrie 2021

Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante la data de 15 septembrie 2021

15.09.2021247 views ANOFM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data de 15 septembrie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (27 mii lei) declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de mecanic-șef la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui. La fel compania este în căutare de maistru și operator în sectorul de producție pentru care se oferă 21-25 mii lei lunar.

20 mii lei pot fi sursă de venit pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice al complexului turistic Asconi SRL din satul Puhoi, raioanul Ialoveni. La fel, 20 mii lei se oferă pentru 3 mașiniști la excavator care vor activa la Cariera de Granit și Pietriș din municipiul Soroca, 4 conducători auto care vor lucra la Combinatul de Cereale Aur Alb din municipiul Ceadîr Lunga și un geodez care va fi angajat la Dromas-Cons SRL din municipiul Chișinău. Candidații perfecți e necesar să fie cu experiență.

20 mii lei se oferă pentru un  asamblor cu experiență responsabil de montarea produselor din lemn în cadrul companiei ICS Spamol SRL. La fel, compania este în căutare de manager, asistent manager, desenător tehnic, pentru care se achită 10 mii lei lunar.

Salarii de 14-19 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: contabil, medic, manager IT, programator, lăcătuș, operator rețea,tehnician, conducător auto, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) PDF și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.       

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: https://anofm.md/ro/subdiviziuni# );
- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.   

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...