37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS va monitoriza activitatea contribuabililor din domeniile comerț cu flori și Horeca în perioada 7-8 martie 2023

SFS va monitoriza activitatea contribuabililor din domeniile comerț cu flori și Horeca în perioada 7-8 martie 2023

07.03.2023216 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În contextul sărbătorii Ziua internațională a femeii, Serviciul Fiscal de Stat va desfășura acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori (7-8 martie 2023) și Horeca (8 martie 2023).

Precizăm că, acțiunile de monitorizare nu presupun efectuarea măsurilor de control la agenții economici, respectiv nu se vor aplica careva sancțiuni.

Acțiunile au drept obiectiv monitorizarea modului de respectare a legislației în vigoare de către contribuabilii sus-menționați, în scopul prevenirii nedocumentării tranzacțiilor prin echipamentele de casă și de control.

Autoritatea fiscală națională recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel contribuind la majorarea nivelului de conformare.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă la cooperare agenții economici și contribuabilii pe parcursul desfășurării acțiunilor anunțate.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...