37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS solicită prezentarea subiectelor pentru seminarele de instruire cu participarea contribuabililor

SFS solicită prezentarea subiectelor pentru seminarele de instruire cu participarea contribuabililor

21.02.2023257 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat are drept prioritate oferirea asistenței și consultanței fiscale contribuabililor, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

În scopul oferirii asistenței și popularizării prevederilor legislației fiscale în vigoare, autoritatea fiscală va continua să organizeze seminare de instruire cu titlu gratuit, cu participarea contribuabililor.

Pentru ca seminarele organizate să corespundă necesităților de instruire a contribuabililor, încurajăm prezentarea subiectelor de interes, prin utilizarea funcționalului de pe pagina-web „Propuneți tema”, până la data de 24 februarie 2023 inclusiv.

Graficul seminarelor va fi plasat pe pagina-web a Serviciului Fiscal de Stat, unde contribuabilii se vor putea înregistra în vederea participării la seminarele necesare.

Seminarele de instruire vor fi organizate prin intermediul aplicației Zoom începând cu săptămâna viitoare și vor fi moderate de către angajații subdiviziunii responsabile de metodologia impozitelor și taxelor - autori de articole în reviste de specialitate și co-autori ai cadrului de reglementare.

Persoane de contact:

  • Jana Griciuc, Șef al Direcției impozite directe: 022 82 33 70;
  • Igor Stavinschi, Șef al Direcției impozite indirecte: 022 82 33 64.

Totodată, subiectele specifice recepționate de la contribuabili vor fi examinate aparte, urmând a fi desfășurate seminare suplimentare, cu participarea contribuabililor care le-au solicitat.

Serviciul Fiscal de Stat încurajează participarea activă în cadrul activităților de instruire!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...