37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS reamintește despre conformarea voluntară la declararea veniturilor și achitarea impozitelor

SFS reamintește despre conformarea voluntară la declararea veniturilor și achitarea impozitelor

06.04.202192 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat reamintește despre necesitatea conformării voluntare la respectarea legislației în vigoare a Republicii Moldova în partea ce vizează declararea veniturilor obținute și achitarea impozitului pe venit, inclusiv a veniturilor din prestarea serviciilor către companii nerezidente.

Conform datelor disponibile, în perioada anului 2020, peste 700 de contribuabili – persoane fizice au beneficiat de transferuri bancare de mijloace bănești, inclusiv prin intermediul transferurilor rapide, de la companii nerezidente pentru serviciile prestate.

Totodată, reamintim că, la data de 30 aprilie 2021 expiră termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2020 de către persoanele fizice-cetățeni.

Declarația poate fi completată și prezentată de către persoana fizică, atât pe suport de hârtie, cât și în mod electronic, la orice subdiviziune teritorială a Serviciului Fiscal de Stat

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...