37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS în dialog cu mediul de afaceri

SFS în dialog cu mediul de afaceri

14.12.2020664 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat promovează activ nivelul ridicat de conformare voluntară al contribuabililor. Acest fapt este asigurat de dezvoltarea instrumentelor de administrare fiscală, stabilirea unei comunicări eficiente cu contribuabilul, astfel ca riscurile și lacunele să fie sesizate prompt de ambele părți și înlăturate în cel mai eficient mod.

Astfel, la data de 11 decembrie 2020, Serviciul Fiscal de Stat a organizat și desfășurat o ședință on-line cu agenții economici contribuabili mari. La reuniune au participat 17 agenți economici, iar în cadrul acesteia au fost discutate aspecte privind deservirea/administrarea contribuabililor mari, programul de conformare aferent acestora – obiective și tratamente de conformare, modalitatea de administrare a contribuabililor mari prin prisma riscurilor de neconformare, dar și impactul acestora.

Totodată, au fost puse în discuție principalele instrumente de administrare fiscală aplicate de Serviciul Fiscal de Stat și interacțiunea contribuabililor cu Serviciul Fiscal de Stat etc.

În cadrul on-line-ului reprezentanții mediului de afaceri au prezentat comentarii și propuneri menite să îmbunătățească procesul de executare a obligațiilor fiscale.

NOTĂ: Serviciul Fiscal Stat va continua desfășurarea întrunirilor cu mediul de afaceri scopul acestora fiind consolidarea măsurilor de administrare fiscală din care ar rezulta un nivel majorat de conformare benevolă.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...