37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS găzduiește o nouă misiune a experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA

SFS găzduiește o nouă misiune a experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA

20.09.2021516 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat găzduiește, în perioada 20 septembrie – 1 octombrie 2021, misiunea experților Departamentului Trezoreriei SUA, Philip Brand și Bert Snider.

Obiectivul misiunii este de a furniza asistența necesară pentru implementarea și dezvoltarea controalelor fiscale electronice, dar și îmbunătățirea calității controalelor fiscale.

Astfel, experții Departamentului Trezoreriei SUA vor analiza progresele aferente recomandărilor din misiunile anterioare, precum și vor fi stabiliți următorii pași în raport cu planul de acțiuni privind implementarea controlul fiscal electronic, cu oferirea asistenței și sfaturilor necesare în acest sens.

De asemenea, misiunea experților va oferi suport în ceea ce privește abordarea și instrumentele de analiză a costurilor și beneficiilor, precum și identificarea strategiilor pentru a reduce timpul necesar efectuării evaluărilor pentru realizarea planului anual de revizuire a calității.

Precizăm că, Misiunea experților se desfășoară în contextul Proiectului în domeniul veniturilor a Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...