37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS găzduiește misiunea experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA

SFS găzduiește misiunea experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA

22.07.2021401 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat găzduiește, în perioada 19-30 iulie 2021, misiunea experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA, Bert Snider și Philip Brand.

Scopul misiunii este de a oferi suport și schimb de bune practici pentru îmbunătățirea calității controlului fiscal și inițierea în implementarea controalelor fiscale electronice.

Astfel, angajații Serviciului Fiscal de Stat urmează să beneficieze de experiența experților în dezvoltarea proceselor și procedurilor de control fiscal, inclusiv vor afta istoria dezvoltării controlului electronic în cadrul Serviciului de Venituri Interne a SUA.

De asemenea, experții vor oferi suport în îmbunătățirea programului de asigurare a calității controlului fiscal în scopul eficientizării procedurilor existente aplicate în Republica Moldova.

Misiunea experților se desfășoară în contextul Proiectului în domeniul veniturilor a Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...