37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS continuă să ofere noi servicii electronice contribuabililor

SFS continuă să ofere noi servicii electronice contribuabililor

28.06.2021322 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat depune eforturi consolidate întru dezvoltarea tehnologiilor informaționale, digitizarea proceselor de lucru, precum și oferirea de noi servicii electronice către contribuabili, scopul final fiind extinderea și îmbunătățirea serviciilor prestate cetățenilor și antreprenorilor.

Astfel, la data de 25 iunie 2021 a fost lansat serviciul privind includerea noilor modele de echipamente de casă și de control în Registrul unic al echipamentelor de casă și de control, care va optimiza procesul de certificare a echipamentelor de casă și de control în scopul includerii acestora în Registrul unic.

Serviciul dat va asigura depunerea online a cererilor privind includerea modelelor ECC în Registrul unic, cât și monitorizarea transparenței acestora, fără deplasarea la Serviciul Fiscal de Stat.

Totodată, informăm că și-a lansat oficial activitatea Centrul de Certificare a echipamentelor de casă și de control, gestiunea căruia va fi asigurată de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”.
Centrul de certificare a echipamentelor de casă și de control va oferi certificarea modelelor ECC, conform procedurii de avizare și omologare a modelului ECC, precum și fiscalizarea/înregistrarea tuturor sistemelor informatice cu sau fără dispozitive electronice destinate pentru înregistrarea operațiunilor de casă, fără imprimante fiscale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...