37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS continuă să interacționeze cu mediul de afaceri

SFS continuă să interacționeze cu mediul de afaceri

24.12.2020392 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Obiectivul strategic al Serviciului Fiscal de Stat este promovarea unui nivel ridicat de conformare voluntară a contribuabililor. În acest scop, cu regularitate angajații SFS se întrunesc cu reprezentanții mediului de afaceri.

În cadrul acestor reuniuni sunt discutate subiecte importante ce țin de administrare fiscală, stabilirea unei comunicări eficiente cu contribuabilul, astfel ca riscurile, omisiunile să fie sesizate prompt de ambele părți și înlăturate în cel mai eficient mod.

În acest context, luni, 21.12.2020, Serviciul Fiscal de Stat a organizat o întâlnire cu reprezentanții Asociaţiei Patronale ”Patronatul Transportatorilor Auto de Pasageri și Bagaje în Regim de Taxi” (ATAT).

În cadrul ședinței au fost discutate instrumentele și procedurile de administrare fiscală utilizate de către Serviciul Fiscal de Stat în partea ce ține de interacțiunea contribuabililor cu Serviciul Fiscal de Stat, în vederea sporirii conformării voluntare în rândul contribuabililor etc.

Totodată, în cadrul întrunirii de asemenea au fost discutate aspectele ce vizează riscurile activității ilicite în segmentul TAXI.

Participanții la ședință au avut oportunitatea de a se expune asupra problemelor cu care se confruntă în activitate contribuabilii prestatori de servicii de transport pasageri în regim de TAXI.

Suplimentar, în cadrul acestei întruniri reprezentanții „ATAT” au venit cu careva propuneri privind îmbunătățirea modului de reglementare a activității contribuabililor prestatori de servicii de transport pasageri în regim de TAXI cât și aspectele ce vizează interacțiune cu Serviciul Fiscal de Stat.=

Serviciul Fiscal Stat – va continua seria de întruniri cu mediul de afaceri cu scopul de a consolida măsurile de administrare aplicate în vederea majorării nivelului de conformare fiscală.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...