37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS: Comunicat informativ cu privire la persoanele ce practică activitate agricolă în fitotehnie și horticultură

SFS: Comunicat informativ cu privire la persoanele ce practică activitate agricolă în fitotehnie și horticultură

13.03.2020316 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat informează că prin Ordinul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului Dezvoltării Regionale şi Mediului nr. 14 din 24 ianuarie 2020 a fost aprobat Nomenclatorul de produse în fitotehnie, horticultură şi de obiecte ale regnului vegetal achiziționate de la persoanele fizice care nu desfășoară activitate de întreprinzător (Monitorul Oficial nr. 44-54 art. 170 din 14 februarie 2020).

  Nomenclatorul menționat urmează a fi aplicat atît de către persoanele fizice, care desfășoară activități în domeniul achizițiilor de produse din fitotehnie şi/sau horticultură şi/sau de obiecte ale regnului vegetal, stabiliți în Capitolul 103 din Codul fiscal, precum și de către agenții economici care procură produsele nominalizate de la aceștia. Informații suplimentare la subiectul în cauză pot fi obținute prin apelarea Centrului unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat, la numărul de telefon - 0 8000 15 25 (apel gratuit).

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...