37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS apreciază înalt manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea contribuabililor

SFS apreciază înalt manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea contribuabililor

03.08.2021213 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat a înmânat certificate de credibilitate și diplome de gratitudine pentru 150 de contribuabili pentru manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată.

SFS exprimă gratitudine și sunt recunoscători tuturor contribuabililor și agenților economici pentru implicare și aportul considerabil întru susținerea economiei naționale prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, promovarea civismului fiscal și spiritului de conformare voluntară la prevederile legislației fiscale.

De asemenea, SFS apreciază înalt contribuția tuturor la formarea veniturilor Bugetului Public Național prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, menținerea și crearea locurilor de muncă, susținând dezvoltarea Republicii Moldova.

În anul 2021, Serviciul Fiscal de Stat va continua să promoveze acele proiecte menite să modernizeze sistemul de administrare fiscală conform celor mai bune practici internaționale, va pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnologiilor informaționale în domeniul finanțelor publice, extinderea și îmbunătățirea serviciilor electronice prestate cetățenilor și antreprenorilor.

Certificatele sunt înmânate anual în conformitate cu Ordinul IFPS nr.396 din 06.05.2015 despre aprobarea Regulamentului cu privire la stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești, iar lista poate fi accesată aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...