37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS anunță despre selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor

SFS anunță despre selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor

16.07.2021592 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat anunță despre selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor al SFS, conform prevederilor pct. 2 al Hotărârii Guvernului nr. 380 din 25 aprilie 2018, cu privire la aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și funcționarea Consiliului pentru soluționarea disputelor în cadrul organelor de control.

Membri ai Consiliului din partea mediului de afaceri pot fi asociațiile ce îndeplinesc următoarele condiții:

  • sînt înregistrate în modul stabilit de legislație;
  • întrunesc membri care desfășoară activități conexe domeniului de competență al organului de control;
  • au experiență de cel puțin 2 ani în domeniu;
  • demonstrează un nivel înalt de reprezentativitate în domeniu.

Toate asociațiile din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară activități cu relevanță pentru organele de control, pot vota candidatul prin transmiterea informației concomitent la adresele de e-mail mail@sfs.md și controale@gov.mdpână la data de 06 august 2021.

Lista actualizată a asociațiilor din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară activități cu relevanță pentru organele de control poate fi consultată pe portalul public www.controale.gov.md, pe pagina de start și la rubrica „Noutăți”.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...