37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS a publicat lista învingătorilor celei de-a IV-a ediții a concursului „Loteria fiscală”

SFS a publicat lista învingătorilor celei de-a IV-a ediții a concursului „Loteria fiscală”

03.02.2021352 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat a publicat astăzi lista învingătorilor ediției a IV-a a concursului „Loteria fiscală”, desemnați urmare a extragerii din data de 22 ianuarie, anul curent.

Astfel, persoanele desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. Lista câștigătorilor ediției a IV-a poate fi consultată la următoarea adresă: http://www.sfs.md/ListaCastigatoriLoterieFisc.aspx.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

Menționăm că, în cadrul etapei a IV-a au participat 10,5 milioane tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 miliarde lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacțiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...