37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS a lansat modulul de căutare aferent verificării beneficiarilor veniturilor salariale

SFS a lansat modulul de căutare aferent verificării beneficiarilor veniturilor salariale

06.05.2021286 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat a lansat pe pagina-web oficială a instituției, motorul de căutare care permite verificarea în regim on-line a persoanelor care pe o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive ce preced lunii de angajare nu au fost indicate drept beneficiari ai veniturilor salariale. Noul compartiment a fost instituit ca urmare a aprobării Regulamentului privind subvenționarea locurilor de muncă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 49/2021.

Astfel, SFS asigură accesul subiectului subvenției la informația aferentă categoriei de persoane, care pe o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive ce preced lunii de angajare, nu a avut venituri salariale.

Pentru accesarea serviciului de căutare a persoanei care nu a primit venituri salariale pe parcursul a 12 luni consecutive, urmează a fi accesată pagina-web oficială www.sfs.md > Panou informativ > Subvenționarea potențialilor angajați.

În interfața generată de către portal, în compartimentul indicat introduceți IDNP-ul persoanei necesare spre verificare, precum și selectați anul și luna angajării. La introducerea datelor menționate supra poate fi vizualizată informația privind identificarea persoanelor în calitate de benefeciari ai veniturilor salariale, în perioada indicată selectată.

Ghidul video de folosire al motorului de căutare sus-menționat poate fi accesat aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...