37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS a început monitorizarea transportatorilor de pasageri din raza municipiului Chișinău

SFS a început monitorizarea transportatorilor de pasageri din raza municipiului Chișinău

01.03.2019607 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenții economici prestatori de servicii în domeniul transportului rutier de pasageri pe rutele municipale din or. Chișinău vor fi monitorizați de angajații SFS în perioada lunii martie 2019.

Acțiunile de monitorizare se vor desfășura în contextul multiplelor cazuri de încălcare a prevederilor legislației în vigoare stabilite, fapt ce duce la sporirea riscului de neconformare fiscală, și anume: nereflectarea tuturor veniturilor și respectiv diminuarea impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

Angajații autorității fiscale naționale vor efectua atât vizite fiscale inopinate, cât și vor supraveghea activitatea transportatorilor de pasageri direct, prin intermediul agenților sub acoperire.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar călătorilor - să solicite bilete de călătorie, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare voluntară.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...