37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Vamal raportează una dintre cele mai mari cifre de încasări la bugetul de stat din ultimii 9 ani

Serviciul Vamal raportează una dintre cele mai mari cifre de încasări la bugetul de stat din ultimii 9 ani

06.07.2021323 views Serviciul Vamal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Vamal a înregistrat încasări semnificative în luna iunie 2021, fiind colectate la bugetul de stat aproximativ 2,4 miliarde lei, cu cca 37% mai mult față de luna similară a anului 2020 și cu 33% mai mult față de luna iunie a anului 2019. 

Datorită eforturilor agenților economici, care și-au desfășurat activitatea în condiții de pandemie, dar și a colaborării eficiente dintre antreprenorii de bună credință și Serviciul Vamal, veniturile la bugetul de stat administrate de organul vamal sunt în continuă creștere de la începutul anului curent.

Astfel, în prima jumătate a anului 2021, încasările se ridică la cifra de 12,6 miliarde de lei, în creștere cu 27% față de veniturile colectate în intervalul corespondent al anului 2020.

În același timp, cifra veniturilor este în creștere cu cca 23% chiar și în comparație cu anul 2019 (ianuarie-iunie), când economia națională nu era afectată de consecințele pandemiei.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...