37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Vamal are o nouă conducere

Serviciul Vamal are o nouă conducere

04.12.2019408 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a prezentat colaboratorilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției, dl Sergiu Burduja.

În cadrul ședinței scurte, Viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător: „Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”.

În continuare, vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul numit, dl Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Director general al Departamentului control financiar și audit din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...