37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat și Asociația Băncilor din Moldova au discutat despre inițiativa de completare a Codului fiscal

Serviciul Fiscal de Stat și Asociația Băncilor din Moldova au discutat despre inițiativa de completare a Codului fiscal

09.06.2023149 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Conducerea Serviciului Fiscal de Stat a avut la data de 8 iunie 2023 o întrevedere cu reprezentanții Asociației Băncilor din Moldova. Discuțiile au vizat inițiativa de  completare a  prevederilor art. 22611 din Codul fiscal.

Astfel, se propune prezentarea de către instituțiile financiare a informațiilor privind tranzacțiile efectuate prin sisteme de remitere de bani de către persoane fizice. Măsura se conține în proiectul politicii fiscale pentru anul 2024.

În cadrul întrevederii a fost discutate propunerile de îmbunătățire a inițiativei, eventualele probleme/ impedimentele care ar fi întâmpinate de către bănci.

De asemenea, SFS și ABM au făcut un schimb de opinie privind îmbunătățirea Sistemului Informațional Automatizat „Colectarea informației metode indirecte”, inclusiv majorarea în perspectivă a plafonului stabilit la art. 22611 alin. (5) lit. a) din Codul fiscal.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...