37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat interesat de mediul de afaceri din țară

Serviciul Fiscal de Stat interesat de mediul de afaceri din țară

17.05.2019541 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Conducerea Ministerului Finanțelor, în persoana șefului de Direcție politici fiscale și vamale, împuternicit cu exercitarea funcției de Secretar de Stat, domnul Dorel Noroc și conducerea Serviciului Fiscal de Stat, în frunte cu directorul instituției, domnul Serghei Pușcuța, au avut un dejun de afaceri cu Asociația Bussinesului European (EBA).

Reuniunea a avut loc în dimineața de astăzi, 16 mai 2019, în capitală, la eveniment fiind prezenți circa 40 de reprezenți ai mediului de afaceri din țară.

Participanții au avut oportunitatea să aibă un dialog constructiv cu echipa de management a MF și SFS și MF, abordând diverse subiecte cum ar fi: politica fiscală pentru anul curent, modificările din Codul Fiscal, activitatea Consiliului de soluționare a disputelor din cadrul SFS, perspectivele extinderii spectrului serviciilor fiscale electronice, condițiile de aplicare a amenzilor și altele.

La finele evenimentului cei prezenți au făcut schimb de opinii și contacte, mediul de afaceri venind cu mulțumiri pentru astfel de reuniuni, iar MF și SFS reiterându-și deschiderea și receptivitatea față de astfel de evenimete.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...