37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat intensifică acțiunile informare în preajma sărbătorilor de iarnă

Serviciul Fiscal de Stat intensifică acțiunile informare în preajma sărbătorilor de iarnă

24.12.2019395 views Serviciul Fiscal de Stat
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

În preajma sărbătorilor de iarnă, când crește cerința pentru diverse mărfuri și servicii, dar și sporește riscul de admitere a încălcărilor legislației, Serviciul Fiscal de Stat vine cu un șir de acțiuni de informare și conformare benevolă a agenților economici.

Astfel, în perioada 24-30 decembrie 2019, Serviciul Fiscal de Stat va desfășura o campanie de informare și conformare pe următoarele domenii:

- comerț de produse alimentare en gros;
- prestarea serviciilor de frumusețe/cosmetologie;
- prestarea serviciilor din domeniul alimentației publice (restaurante/cafenele/baruri);
- comerțul brazilor vii.

Inspectorii fiscali vor veni cu un set de informații și sfaturi petru contribuaili, scopul acestor acțiuni fiind sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar.

În acest context Serviciul Fiscal de Stat vine cu un apel către toți contribuabilii, indiferent de genul de activitate să activeze legal și să se conformeze voluntar revederilor legislației în vigoare.

Totodată, Serviciul Fiscal de Stat face apel către toți cetățenii să nu rămână indiferenți și să solicite bonul de casă, astfel sporind bunăstarea societății!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...