37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat deschis pentru contribuabilii din toate domeniile de activitate

Serviciul Fiscal de Stat deschis pentru contribuabilii din toate domeniile de activitate

26.11.2019431 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Procesul de informare a contribuabililor este un obiectiv prioritar în activitatea Serviciului Fiscal de Stat. Din acest considerent, SFS desfășoară cu regularitate ateliere de lucru care sunt inițiate și se desfășoară conform graficelor aprobate și publicate trimestrial pe pagina web a SFS.

     Tematica seminarelor se stabilește în baza subiectelor primordiale pentru perioada respectivă (modificarea/completarea actelor legislative și normative, riscurile identificate la nivel central și solicitările contribuabililor).

     De menționat, că pe parcursul anului 2019, subdiviziunile structurale ale SFS au organizat și desfășurat peste 500 seminare cu participarea contribuabililor.

     Scopul acestor evenimente este informarea și identificarea impedimentelor în procesul de comunicare cu contribuabilii din diferite domenii.

     Astfel, tematica atelierelor de lucru planificate pentru trimestrul IV, curent, se axează pe particularitățile de declarare a impozitului pe venit, dar și pe prezentarea dărilor de seamă de către organizațiile neguvernamentale.

    Chiar vineri, 22 noiembrie 2019, un asemenea atelier de lucru a avut loc în incinta Direcției generale administrare fiscală Sud.

     Totodată, SFS planifică organizarea și desfășurarea atelierelor similare și la data de 26 noiembrie, curent, în incinta Direcției generale administrare fiscală Nord, dar și la data de 28 noiembrie, curent, în incinta Direcției generale administrare fiscală mun.Chișinău.

    NOTĂ: Seminarele/atelierele de lucru organizate de SFS sunt gratuite.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...