37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat anunță controale operative în luna septembrie

Serviciul Fiscal de Stat anunță controale operative în luna septembrie

08.09.2020705 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat vine cu un anunț către agenții economici din toate domeniile de activitate: în luna curentă sunt preconizate verificări operative!

Acestea rezultă din riscurile identificate, precum și petițiile, sesizările, reclamațiile, dar și informațiile din mijloacele din sursele media.

Scopul acestor acțiuni este sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor privind neutilizarea echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și a altor încălcări ale legislației în vigoare.

  Verificărilor vor fi supuse următoarele genuri de activitate:

  • comerţul cu amănuntul a produselor alimentare/comerţul cu amănuntul şi ridicata exercitat de către farmacii şi depozitele farmaceutice cu verificarea corectitudinii formării preţurilor de comercializare (în corespundere cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 774 din 28.06.2016 cu privire la preţurile de comercializare a produselor social importante);
  • comerțul angro a produselor alimentare;
  • prestarea serviciilor de transport rutier de pasageri și bagaje, inclusiv în regim de taxi;
  • prestarea serviciilor de întreținere și reparație auto, servicii conexe.

Serviciul Fiscal de Stat atenționează toți contribuabilii despre obligativitatea aplicării echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și îndeamnă conformarea voluntară la respectarea prevederilor legislației în vigoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...