37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat a organizat tragerea la sorți a învingătorilor concursului „Loteria fiscală”, ediția a III-a din anul 2021

Serviciul Fiscal de Stat a organizat tragerea la sorți a învingătorilor concursului „Loteria fiscală”, ediția a III-a din anul 2021

22.10.2021430 views SFS
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat a organizat la data de 21 octombrie 2021 extragerea învingătorilor ediției a III-a a concursului „Loteria fiscală” desfășurată în perioada 01 iulie 2021 – 30 septembrie 2021 inclusiv.

Astfel, urmare a tragerii la sorți, au fost identificate cele 175 de tranzacții câștigătoare, beneficiarii cărora vor obține premii în sumă de a câte 1000 lei fiecare.

În conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019, lista tranzacțiilor cîștigătoare, generată de sistem la data tragerii la sorți, va fi remisă în termen de 5 zile băncilor comerciale licențiate emitente din Republica Moldova pentru a identifica câștigătorii. Acestea, la rândul lor, vor identifica și vor prezenta, în termen de 5 zile de la data recepționării listei tranzacțiilor câștigătoare, informația cu privire la tranzacțiile câștigătoare, informând concomitent câștigătorii prin telefon.

Ulterior, autoritatea fiscală, în termen de 5 zile de la data recepționării informației cu privire la tranzacțiile câștigătoare, va plasa pe pagina-web www.sfs.md informația corespunzătoare. Premiile vor fi transferate cîștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei câștigătorilor pe pagina-web oficială a autorității fiscale naționale.

În cadrul etapei a III-a au participat 14.276.936 tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 4.183.438.627 lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Precizăm că, concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

În cadrul loteriei participă persoanele fizice care au atins vîrsta de 18 ani, deținătoare ale unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

Loteria se desfășoară anual pe întreg teritoriul Republicii Moldova, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie a anului în curs.

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională, și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...