37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Se prevede un nou sistem de impozitare a activității de transport în regim de taxi

Se prevede un nou sistem de impozitare a activității de transport în regim de taxi

21.05.20181.350 views MEI
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, s-a întâlnit cu agenții economici care prestează servicii de transport auto de călători în regim de taxi și cei care dețin restaurante, hoteluri și baruri. Discuțiile s-au axat pe modificările care urmează a fi operate la sistemul de impozitare, acțiunile ce pot fi întreprinse pentru combaterea activității ilegale, dar și instituirea unei platforme de discuții constructive dintre Guvern și cei care desfășoară activități în aceste sectoare.

Ministrul Chiril Gaburici a mulțumit agenților economici pentru implicare la depășirea dificultăților cu care se confruntă. „Apreciez enorm că sunteți activi, aveți o viziune comună și ne comunicați problemele cu care vă confruntați. Vă mulțumesc pentru suport și vă încurajez să veniți cu propuneri de soluționare a problemelor. Guvernul vrea să crească investițiile, să dezvolte economia și să creeze, astfel, un trai mai bun pentru cetățeni”, a subliniat ministrul Economiei și Infrastructurii.

De asemenea, s-a discutat despre modificarea legislației privind noul sistem de impozitare a activității de transport în regim de taxi. Totodată, agenții economici care dețin restaurante, hoteluri și baruri au fost anunțați că Guvernul lucrează asupra modificării regimului de impozitare. „Sunt sigur că lucrurile se vor mișca spre bine. Soluțiile trebuie discutate în comun. Scopul nostru este să creăm un mediu confortabil pentru business”, a punctat Chiril Gaburici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...