37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Vrei să obții un loc de muncă sau să găsești unul mai atractiv? Vino la Târgul locurilor de muncă

Vrei să obții un loc de muncă sau să găsești unul mai atractiv? Vino la Târgul locurilor de muncă

17.01.20171.333 views ANOFM.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Chiar daca anul abia a început, un candidat competitiv nu lasă să îi scape noutățile de pe piața forței de muncă. Și cum Târgul locurilor de muncă în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova" se apropie de următoarea ediție, trebuie să te asiguri că ești informat cu privire la tendințele de pe piața forței de muncă și că știi deja ce oferă angajatorii pentru candidați ca tine.

Profită  timp de cinci zile de șansa de a găsi job-ul pe care îl cauți pentru a-ți construi cariera de succes. În perioada 01-05 februarie 2017, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo", Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău, va organiza Târgul locurilor de muncă în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova".

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de muncă libere şi condițiile de ocupare a acestora. Totodată, persoanele în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a negocia cu angajatorii jobul potrivit, de a beneficia de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de muncă, precum și de a se informa despre locurile de muncă vacante din mun. Chişinău şi republică.

Important! Daca erai în căutarea unui Târg de joburi care să nu îți ceară să te ridici din fotoliu - l-ai găsit! În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XI-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare". Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și va întruni companii din industria prelucrătoare, astfel încât persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

Vino la Târgul locurilor de muncă să faci cunoștință cu oportunitățile oferite și să discuți direct cu angajatorii. Vă așteptăm în perioada 01-05 februarie 2017, între orele 10:00-18:00 la CIE „Moldexpo", Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1, precum și să accesați Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...