37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Vești bune! Benzina se ieftinește cu aproape 10 bani. Acesta va fi prețul maxim pe care vor putea benzinăriile să-l afișeze

Vești bune! Benzina se ieftinește cu aproape 10 bani. Acesta va fi prețul maxim pe care vor putea benzinăriile să-l afișeze

01.11.2016556 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat astăzi pe pagina web oficială noi prețuri plafon de comercializare cu amănuntul a carburanților în perioada 02 noiembrie - 15 noiembrie.

Astfel, pentru benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 s-a stabilit prețul de - 16.78 lei/litrul, cu 9 bani mai puțin decât cel stabilit anterior, iar pentru motorină - 14,76 lei/litrul, un preț mai mare cu 1 de ban decât cel stabilit pentru două săptămâni, până în ziua de astăzi.

În aceeași zi, fiecare operator de pe piața produselor petroliere trebuie să determine, reieșind din prețurile plafon stabilite de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, să le publice pe pagina sa web și să le afișeze pe panourile informative de la stațiile de alimentare.

Prețurile stabilite de operatori vor intra în vigoare și se vor aplica pentru toți consumatorii, începând cu ziua de miercuri, ora 00.01 noaptea. Operatorii nu au dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai  mari decât prețurile plafon stabilite de ANRE.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...