37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Unul dintre cei mai mari producători de cabluri pentru TGV şi automobile şi-a deschis o fabrică la Bălţi

Unul dintre cei mai mari producători de cabluri pentru TGV şi automobile şi-a deschis o fabrică la Bălţi

06.09.20132.141 views Adevarul.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Unul dintre cei mai mari producători de cabluri pentru TGV şi automobile şi-a deschis o fabrică la Bălţi

Gigantul austriac Gebauer & Griller a pus în funcţiune în Zona Economică Liberă Bălţi (ZEL Bălţi) o fabrică de producere a cablurilor electrice pentru industria auto, în care a investit aproape 20 de milioane de euro.

Marin Ciobanu, administratorul Zonei Economice Libere Bălţi a declarat că toate problemele apărute în relaţia cu unele autorităţi din Republica Moldova au fost depaşite şi întreprinderea urmează în scurt timp să ajungă la capacitatea maximă de producţie. Aici deja lucrează 60 de angajaţi, dar numărul lor ar putea ajunge la 100. Deşi numărul de angajaţi pare mic, volumul de vânzări a noului producător ar putea ajunge la circa 50 milioane de euro. Producţia va fi livrată companiei "Dra Draexlmaier automotive", pentru început, iar ulterior va fi exportată în România, Ucraina şi Polonia , inclusiv companiilor Leoni şi Johnson Controls.

Compania Gebauer&Griller, cu sediu în Austria este unul dintre cei mai mari producători de cabluri şi fire din cupru, aluminiu şi oţel pentru industria automotive, pentru trenurile electrice de viteză înaltă (TGV) şi ascensoare de capacitate sporită. În prezent, în cadrul reprezentanţelor companiei activează circa 5.000 de angajaţi iar cifra anuală de afaceri depăşeşte 350 milioane de euro.

Comentarii

  1. veaceslav ixari spune:

    Aș dori să mă arajez la lucru.E posibil așa ceva,sînt locuri vacante/Locuiesc în raionu Florești.Am 35 ani, sînt bărbat.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...