37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Unele particularităţi privind calcularea şi virarea contribuţiilor de asigurări sociale de stat în anul 2016

Unele particularităţi privind calcularea şi virarea contribuţiilor de asigurări sociale de stat în anul 2016

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează plătitorii de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat despre unele particularităţi de calculare şi virare a contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în anul 2016.

Documentul conţine explicaţii pe mai multe compartimente ale prevederilor Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2016 nr. 156 din 01.07.2016 (Monitorul oficial nr. 230-231 din 26.07.2016), care a intrat în vigoarea la data publicării Legii prenotate - 26 iulie curent, atît pentru persoanele juridice, cît şi pentru persoanele fizice.

Textul integral al documentului „Particularităţile calculării şi transferării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în anul 2016" poate fi accesat pe pagina web a Casei Naţionale de Asigurări Sociale la rubrica Cadrul juridic / Documente interne.

Totodată, în documentul de mai jos se prezintă lista plătitorilor cu obligaţia de prezentare a declaraţiilor forma BASS şi forma REV-5 electronic cu aplicarea semnăturii electronice în conformitate cu prevederile punctului 3 lit. (d) şi punctului 11 din anexa nr. 3 din Legea prenotată.

Lista plătitorilor cu obligaţia de prezentare a declaraţiilor forma BASS şi forma REV5 în mod electronic cu aplicarea semnăturilor electronice

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...