37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Târgul de Cariere dă start angajărilor de nota 10!

Târgul de Cariere dă start angajărilor de nota 10!

05.09.20161.188 views Agora.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Dacă îți cauți un loc de muncă, o oportunitate de practică sau un internship, iată o veste bună: zeci de companii din Republica Moldova și România se pregătesc să dea start recrutărilor de toamnă în cadrul Târgului de Cariere care va avea loc la Chișinău în 19 și 20 septembrie.

Târgul de Cariere (TdC), cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, ajunge în acest sezon de toamnă la a 10-a ediție în Chișinău, asta în condițiile în care TdC are în total peste 100 de ediții la activ și colaborări cu sute de companii.

La TdC Chișinău sunt aşteptaţi peste 3.000 de profesionişti - absolvenţi de studii superioare și studenți în ani terminali - care pot interacţiona cu specialişti HR de la aproximativ 35 de companii din diferite domenii de activitate.

Au loc mini-interviuri pe loc și discuții între candidați și recrutori, iar specialiștii în HR preiau CV-urile relevante pentru pozițiile disponibile. "Candidații care vin la Târgul de Cariere sunt din ce în ce mai bine pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii, iar noi le recomandăm să verifice și pe site-ul www.targuldecariere.md care sunt companiile înscrise și ce locuri de muncă sunt disponibile, astfel încât să știe înainte de a ajunge la târg ce oportunități există pentru ei", spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Târgul de Cariere se va desfășura la Chișinău în 19 și 20 septembrie, între orele 10:00 - 19:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac", pe strada Pușkin, 21. Intrarea este gratuită la eveniment. Parteneri Premium: Kaufland și SCC Services România.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Cu peste 10 ani de activitate și mai mult de 100 de ediții organizate, TdC își propune să le ofere tinerilor din cele două țări cele mai bune oportunități de carieră. Târgul de Cariere are loc în această toamnă în Chișinău, Cluj, Iași, Oradea, Brașov, Târgu-Mureș și Sibiu.

Pentru alte detalii, accesează:

www.targuldecariere.md și www.fb.com/tdcmoldova

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...