37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Standardele Naţionale de Contabilitate vor fi publicate în ediţia de marţi a Monitorului Oficial

Standardele Naţionale de Contabilitate vor fi publicate în ediţia de marţi a Monitorului Oficial

17.10.20131.748 views Moldpres.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Standardele Naţionale de Contabilitate vor fi publicate în ediţia de marţi a Monitorului Oficial

Monitorul Oficial al Republicii Moldova va publica în ediţia de marţi, 22 octombrie, Standardele Naţionale de Contabilitate şi Planul general de conturi contabile, aprobate prin ordinele ministrului Finanţelor nr.118 şi 119 din 6 august 2013, comunică MOLDPRES.

Planul general de conturi contabile reglementează modul de înregistrare a faptelor economice în conturi care rezultă din prevederile Standardelor Naţionale de Contabilitate şi altor acte normative contabile.

Persoanele interesate pot procura ediţia de marţi, 22 octombrie a Monitorului Oficial al Republicii Moldova, care înserează Standardele Naţionale de Contabilitate şi Planul general de conturi contabile la sediul Agenţiei Informaţionale de Stat „Moldpres”, pe adresa: Chişinău, str. Puşkin 22.

Comentarii

 1. Petru spune:

  da cei care sint abonati o sa primeasca fara o plata adaugatoare?

 2. Ana spune:

  parca lea promis la sf. lunii septembrie.

 3. Victoria spune:

  Si numai doua luni ne dau ca sa le studiem si sa le implementam!!!!!!! Cosmar!!! Cine are nevoie de graba aceasta.mai ales,la sfirsitul anului,kind contabilii si asa nusi vad capul de lucru???!!!!

 4. dec spune:

  De parca pe cineva ii intereseaza cine si ce face. Pricipalul ca MinFin sa facut treaba, acuma restul s-or clarifica. ce in 98 standardele in general lea publicat dupa cite eu tin minte de anul noi. asa ca aici inca a dat o rezerva buna de 2 luni. Oricum nu este asa de strasnic nu sint asa de considerabile modificari

 5. Petru spune:

  Printre altele un material interesant a fost publicat in BNK nr. 9 scris de Grinic desprea aceste SNC noi

 6. Wanea spune:

  Victoria si altii multi de alde Victoria…. Voi intotdeauna ati facut din nimica probleme…. Eu sunt foarte tare bucuros ca intra in vigoare macara in anul 2014… Trebuie odata si odata de skimbat ceva ca sa nu seamene cu celea vechi… Si soft de evidenta tot e bien ca se vor skimba, acelea ce este pe net deja nu vor mai trebuie, si multe altele…. TOTUL VA FI BINE!!!

 7. Ina spune:

  in 98 rar cine folosea programe de contabilitate, evidenta se tinea de mina deaceia n-a fost complicat ca de la 1 ianuarie de schimbat conturile, dar acum trebuie sa asteptam cum o sa procedese programatorii: o sa faca schimbari in programele care sint, sau o sa propuna sa trecem la programe noi.

 8. Corina spune:

  Editia specială a MO va costa 70 lei.
  Chiar dacă sînteti abonat la MO va trebui oricum să achitati această suma pt editia speciala a MO

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...