37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Spre atenţia subiecţilor nominalizaţi în art. 226(11) din Codul fiscal ca surse indirecte de informaţii

Spre atenţia subiecţilor nominalizaţi în art. 226(11) din Codul fiscal ca surse indirecte de informaţii

06.02.20131.991 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Spre atenţia subiecţilor nominalizaţi în art. 22611 din Codul fiscal ca surse indirecte de informaţii

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat aduce la cunoştinţă, că în scopul stabilirii procedurii de colectare a informaţiei de la sursele indirecte, a fost aprobat Ordinul nr.16 din 14 ianuarie 2013 „Cu privire la stabilirea modului, structurii şi termenelor de prezentare a informaţiei de către subiecţii nominalizaţi în art. 22611din Codul fiscal”.

Acest Ordin prevede, că informaţia se transmite în format electronic prin intermediul portalului servicii.fisc.md,  confirmată cu semnătura electronică de autentificare, eliberată de Centrul de certificare al Î.S. „Fiscservinform” şi utilizată numai în relaţia cu organul fiscal. În cazul, în care nu dispuneţi de semnătură electronică de autentificare, aceasta va fi eliberată gratuit, din contul Î.S. „Fiscservinform”, conform procedurii de obţinere a semnăturii electronice de autentificare indicate pe portalul servicii.fisc.md.

Totodată, menţionăm că scrisorile explicative privind modul de prezentare a informaţiei conform cerinţelor ordinului menţionat le puteţi accesa la adresele electronice de pe pagina oficială a SFS, respectiv pentru:

Comentarii

  1. Olesea spune:

    unde e scrisoarea pentru firmele turistice, au scapat-o

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...