37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

Direcţia generală evidenţa individuală a contribuţiilor CNAS a plasat la rubrica Pentru agenţii economici/ Instrucţiuni  informaţia cu privire la metoda de aplicare a plafonului anual la calcularea contribuţiilor individuale de asigurări sociale de stat obligatorii.

Aceste recomandări prevăd modul de calculare a contribuţiilor individuale de asigurări sociale, pornind de la întreaga perioadă de activitate a persoanei angajate. Contribuţiile individuale se calculează atît pentru angajaţii de bază, cît şi pentru persoanele care desfăşoară activitate prin cumul în cadrul întreprinderii sau în baza contractelor pentru executarea de lucrări sau prestarea de servicii. 

Recomandări privind modul de calculare a contribuţiilor individuale de asigurări sociale de stat obligatorii cu aplicarea plafonului anual de 5 salarii medii prognozate pe economie

Comentarii

  1. Petru spune:

    Asta este bataie de joc, dupa atita ani au schimbat regulele de joc. Sau trezit si a venit mintea la cap, dar nu se face asa ceva in mijlocul anului, dupa ce toti au facut dupa recomandarile vechi!!!!! NUmai la noi este posibil asa ceva

  2. aaa spune:

    Cum asa, dar aceasta este doar recomandare, si noi putem sa nu ne conducem de ia. De ce ei au introdus acum ca sa facem recalcul la demisie sau la sf. de an!!! NU sint de acord. Dar exemplul cela de cu concediu care trece in anul urmator, in general e o … – nici nu am cuvinte. Trebuia sa te gindesti asa ceva!

  3. olga spune:

    Vreau sa dau intrebare > catre petru si aaa dar cum a fost pina acum cu privire la modul de claculare CAS?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...