37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SPRE ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI!

Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţa agenţilor economici că, în legătură cu apariţia unor defecţiuni tehnice în procesul de prezentare a declaraţiilor persoanelor asigurate (REV-5) pentru trimestrul II, a apărut necesitatea extinderii termenului de prezentare a rapoartelor de către angajatori la CNAS.

Astfel, termenul de prezentare şi recepţionare a declaraţiilor persoanelor asigurate (REV-5) pentru trimestrul II, se prelungeşte pînă la sfîrşitul lunii iulie 2013.

Comentarii

 1. Petru spune:

  Foarte prost este organizat activitatea in sectoare, in special cu rev. Dar atitudinea angajatilor Casei este foarte rea!!! Este foarte revoltator. Stai acolo ca … si astepti cind o sa lucreze programa. Dar cind ii intrebi ceva, vreai sa te consulti se uita la tine ca la vrajmas, si iti spun clar cititi legea!!!! Propun sa fie ridicata problema data la nivel mai inalt. Este o bataie de joc.

 2. Ana spune:

  Sint de acord cu Petru. Trebuie ceva de facut! Eu inteleg ca este e-raportare. Dar atita timp cit ea nu este obligatorie si cu plata (CNAS sustine ca este fara plata numai semnatura costa) mari miscari nu o sa fie in acest domeniu. Dar sa inteleg ca nici CNAS nu este gata pentru trecere in masa la e-raportare.

 3. Maria spune:

  Si fiscul este acum mai bun, de cit fondul social. Si ci fel de timpenie este asta ca sa se verifice la fiecare, daca este corect completat, daca corect calculat, daca merg banutii!!!!! Eu inteleg ca se face pentru noi, dar trebuie sa stai in cozi si sa astepti cite o data pe cei care fac pe loc impreuna cu inspectorul.

 4. Adriana spune:

  De jumatate de an prezint rapoartele la CNAS prin intermediul raportare.md. (fara plata, fara cozi, doar cu o unica achitare a semnaturii electronice). Pe site-ul cnas.md este absolut toata informatia referitor la prezentara 4BASS si REV5. De ce va revoltati? Pentru ca va este greu sa cititi informatia plasata pe site? Tot pentru noi, agenti economici este pusa, ca sa ne fie mai usor.

 5. Victoria spune:

  Stimata,d-a Adriana!!! In primul rind,fiecare din noi,are dreptul sa-si expuna parerea pe problema in cauza…Va revoltati-dumneavoastra !!!!…Dar,in al doilea rind,poate nu toti contribuabilii au mijloace de a achita semnatura dijitala,sau,kear,nau akces la internet…Haideti,sa fim mai toleranti !!!!……..Eu,de exemplu,is de acord si cu Petrui,si cu Ana,si cu Maria…Inainte de a implementa ceva in masa,trebue de adus totul la perfectiune-sa ee exemplu de la Fiscservinform-kite seminare au fost petrecute de dumealor!!!!…Dar,cei de la CNAS kite seminare au petrecut???!!!!….Vor sa le indeplinim lucrul lor si nu ne ajuta,complect cu nimic!!!…De 2 ori in anul acesta prezint informatia la CNASpe forma REV si ambele ori primesc asa o”portie de negativ” de la angajatorii de acolo-cosmar!!!….Numai o doamna mea zis-„Sa ne scuzati,ca ne invatam si noi!!!”…Ce sa mai zici???!!!!… In statul nostru,din pacate,foarte putine lucruri se fac pentru binele contribuabililor,din contul carora traesc functionarii de stat!!!….Se cere-mult,dar,ajutor-zero!!!

 6. qq spune:

  Intradevar CNAS a devenit o problema de mai demult, numai ca noi sintem de vina ca toleram totul si nu strigam in gura mare. Iaca cind au inceput sa apara probleme cu facturi fiscale, a fost mediatizata problema, si parca sa rezolvat, cel putin eu am primit facturi fiscale fara careva problema si in cantitate ceruta de mine

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...