37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Sondaj de opinie al reprezentanților mediului de afaceri cu privire la soluțiile de îmbunătățire a sistemului național de raportări

Sondaj de opinie al reprezentanților mediului de afaceri cu privire la soluțiile de îmbunătățire a sistemului național de raportări

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Sondajele opiniei publice oferă o informație importantă pentru autoritățile publice, ajutând la identificarea soluțiilor optime, atât pentru comunitatea de business, cât și pentru organele de stat.

Reprezentanții mediului de afaceri sunt invitați sa-și exprimă opiniile privind soluțiile de îmbunătățire a sistemului național de raportare din Republica Moldova.

Soluțiile prezentate în sondaj au fost elaborate în cadrul lucrărilor Grupului de Lucru privind perfecționarea sistemului național de raportări și elaborarea concepției „Un raport - mai multe utilizări" creat prin dispoziția Prim-ministrului Iurie Leancă nr. 140-d  din 24 noiembrie 2014.

Grupul de Lucru este condus de Secretariatul Consiliului Economic al Prim-ministrului și din acest grup fac parte reprezentanți ale autorităților (Casa Națională de Asigurări Sociale, Compania Națională de Asigurări în Medicină, Biroul Național de Statistică, Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova) cât și reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale cum ar fi Asociația Investitorilor Străini, Camera de Comerț Americană, Asociația Businessului European și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Moldova.

Opinia Dumneavoastră contează! Pentru a răspunde la întrebările din sondaj urmați AICI.

Rezultatele sondajului de opinie al reprezentanților mediului de afaceri cu privire la situația actuală în sistemul național de raportări precum și alte informații referitor la activitățile Grupului de Lucru pot fi găsite pe pagina Consiliului Economic al Prim-ministrului.

Comentarii

  1. Adrian spune:

    Sper ca o sa duca la bin sfirsit aceasta problema

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...