37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Soluții moderne în procesarea datelor cu caracter fiscal

Soluții moderne în procesarea datelor cu caracter fiscal

20.06.20161.118 views Fiscservinform.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Obiectivul primordial al „Dosarului Electronic al Contribuabilului" este să asigure centralizarea accesului la informația disponibilă pentru inspectori fiscali din multiple surse stocate în baza de date ale Serviciului fiscal de Stat, despre contribuabilii Republicii Moldova (persoane fizice și juridice), precum și să devină unul din principalele instrumente în activitatea unui colaboratorilor SFS. În versiunea nouă, toată informația poate fi vizualizată, pe diferite categorii și anume:

  • Fișa generală - unde sunt incluse informații generale despre contribuabil.
  • Impozite- sunt incluse informații ce țin de contul curent și impozitele achitate pentru o anumită perioadă.
  • Rapoarte - sunt incluse toate dările de seamă fiscale și ordinele de plată care au fost achitate de către plătitorul TVA.
  • Bunuri - sunt incluse informații despre bunurile imobiliare și automobilele deținute de către contribuabil.
  • Relații - sunt incluse informațiile despre relațiile de angajare sau de proprietate între companie și persoana fizică, în cazul persoanelor juridice identifică legătura instituției vizate cu companiile ce au același fondator sau director.
  • Alte surse - sunt incluse informațiile acumulate de SFS prin intermediul altor surse indirecte, cum ar fi: Bănci, Notariate, Agenții de asigurare și altele.

Avînd în vedere relevanța acestui serviciu implementarea unor funcționalități noi este un proces de importanță majoră, în care sunt concentrate eforturile specialiștilor întreprinderii pe parcursul anului 2016.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...