37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS – prima instituție publică din Republica Moldova care, în beneficiul angajaților, a implementat o hotărâre specială a Guvernului

SFS – prima instituție publică din Republica Moldova care, în beneficiul angajaților, a implementat o hotărâre specială a Guvernului

01.10.2014903 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SFS – prima instituție publică din Republica Moldova care, în beneficiul angajaților, a implementat o hotărâre specială a Guvernului

Este foarte important să le oferim angajaților o atmosferă plăcută în care să se dezvolte ca personalități și ca profesioniști. Punem foarte mare accent pe încrederea în oameni, pe munca în echipă, a declarat Șeful SFS, Ion Prisăcaru, în contextul semnării ordinului intern ”Cu privire la crearea și asigurarea de către angajator a condițiilor necesare  pentru realizarea sarcinilor de serviciu”.

Inițiativa conducerii SFS prevede ca subdiviziunilor structurale ale Serviciului Fiscal de Stat să organizeze și să asigure suplimentar, zilnic, funcționarilor din cadrul acestora timp și spațiu pentru pauză de ceai, cafea și fructe. Pauza pentru ceai, cafea și fructe va avea loc de 2 ori pe zi, între orele 800 – 900 și 1430 – 1530, iar cheltuielile necesare vor fi suportate de către IFPS.

În acest context, Ion Prisăcaru a menționat că politica noastră (a SFS – n.a.) de responsabilitate fata de angajați are drept deziderat final ca aceștia să activeze într-un climat psihologic propice realizării cu succes a obligațiunilor de serviciu, ca ei să vina cu plăcere la locul de muncă și să găsească în fiecare zi bucurie în ceea ce fac. Toate acestea presupun eforturi concentrate, adresate nevoilor angajaților noștri pentru a asigura un nivel de satisfacție cât mai ridicat pentru aceștia la locul de muncă. Ne-am inspirat în acest sens din practica internațională, precum, bunăoară, cea a colegilor noștri din Suedia, dar și ne-am conformat prevederilor legale naționale. Ne exprimăm încrederea că noua inițiativă va condiționa creșterea randamentului muncii funcționarilor fiscului, exprimată, implicit, prin creșterea veniturilor la buget, a mai specificat Ion Prisăcaru.

Notă: Inițiativa conducerii Serviciului Fiscal de Stat este în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la cuantumul şi criteriile de stabilire a cheltuielilor suportate şi determinate de angajator pentru transportul, hrana şi studiile profesionale ale angajatului, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 144 din 26.02.2014, în scopul respectării prevederilor legislației muncii a RM și în scopul asigurării condițiilor decente de muncă, precum și pentru motivarea personalului, fiind, în acest sens, prima instituție publică din Republica Moldova care a implementat practic aceste prevederi.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Foarte mi-a placut comentariul de eri la un post de televiziune:”Kind,oare vor lucra cei de la FISC,daca vor avea 3 pauze de odihna,a kite o ora!!! fiecare”???!!!!!…nici na-i ce adauga!!!!

  2. Viorica spune:

    Dar cum vor fi pontati, cu 8 ore de munca sau 6 ore ?

  3. Conform abordarii fiscului spune:

    Si sa puna un supraveghetor care sa calculeze care si cit ceai a baut, pe care apoi sa-l includa in venitul impozabil al acestora ca facilitate la calcularea impozitului pe venit din salariu.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...