37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   SFS – o instituţie activă, pozitivă şi eficientă

SFS – o instituţie activă, pozitivă şi eficientă

30.05.20131.023 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SFS – o instituţie activă, pozitivă şi eficientă

Miercuri, 29 mai 2013, în cadrul Ministerului Finanţelor s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea domnului Ion Prisăcaru, a angajaţilor Inspectoratului Fiscal Principal de Stat şi ai IFS pe mun. Chişinău.

Ordinea de zi a fost amplă, iar discuţiile constructive, desfăşurate într-o atmosferă pozitivă şi plină de armonie.

Noua conducere a punctat faptul în toate acţiunile şi deciziile angajaţilor trebuie să prevaleze corectitudinea şi eficienţa aplicării legislaţiei. Se necesită consolidarea tuturor eforturilor pentru perfecţionarea administrării fiscale, îmbunătăţirea managementului calităţii, identificarea şi soluţionarea problemelor ce afectează negativ nivelul încasărilor la buget.

Un alt aspect abordat de către domnul Prisăcaru a fost atitudinea subalternilor în relaţiile cu contribuabilii. S-a solicitat ca aceştia să-şi modifice viziunile şi comportamentul, promovînd ideea că Serviciul Fiscal de Stat reprezintă o instituţie eficientă, activă şi pozitivă.

Şeful IFPS a declarat că nu va tolera situaţiile în care inspectorii fiscali încearcă protejarea sau favorizarea agenţilor economici, din contra trebuie să stimuleze şi promoveze conformarea benevolă.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    As vrea sa repet intentionat comentariul,scris in alt articol. Kred,ca merita sa fie si la articolul dat…
    ” …Intru totul is de acord cu d-ul Prisacaru…E un om destept…Dar,socot,ca trebue de inceput de la „casa,in care el e gospodar principal”-de la FISC!!!!….Kear eri mam ciocnit cu faptul,ca o colaboratoare a Fisc sect.centru a trimis control operativ intro sectie de la magazinul UNIC,unde activeaza mama sa,la niste „concurenti” a mamei(evident,ca sa poata mamica-sa sa-i aduca venit mai mult ei..Is convinsa,ca lucreaza pentru dinsa(functionarii de stat nu au dreptul de a ocupa functii prin cumul in alte intreprinderi,dar STATUL hraneste bine,inseamna nici de aicea nu vrea sa scape nimic!!!) Ca rezultat sa pus amenda in marime de 10000 mii lei nu pentru ca na fost folosit aparatul de casa(bonul a fost emis!!!),dar pentru ca in casa erau 183 lei personali,pentru a da restul la cumparatori(marfa nu e scumpa!!!)..De aveti sa vedeti cum plinjea sarmana vinzatoare(o pensionara,care, evident,nu e un raufacator,ca multe firme,ce spala millioane!!!,da achita la timp toate impozitele necesare-educatie sovietica!!!)……….Ei,si unde e dreptatea???!!!! Cu asa „metode” vor fi nimiciti toti concurentii !!! Si va prospera functionarul de stat,care vesnic se jeluie pe salarii mici !!!!….De inceput trebue de la FISC !!!”………………….

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...